• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Delta Agrar - implementacija softvera za praćenje berbe voća i skladištenja u hladnjaču
ponedeljak, 08 decembar 2014 08:10

Jedan od naših novih poslovnih partnera je i Delta Agrar, gde je u završnoj fazi implementacija sistema za praćenje berbe voća i skladištenje u hladnjaču. Sofver omogućava sledljivost podataka pošto se štampaju etiketa sa barkodom kojim se označavaju palete sa voćem. Barkod sadrži podatke o vrsti voća, parceli sa koje je brana, predradniku odgovornim za branje. Napunjene palete se mere na elektronskoj vagi. Upotrebom ručnih računara skeniraju se barkodovi sa paleta, preuzima se težina sa vage i određuje odredište – komora u hladnjači. Moguće je zaprimanje na više vaga i sa više ručnih računara. Sistem omogućava da se kalibracija ili prerada voća isprati u potpunosti: skeniraju se barkodovi sa paleta sa kojih se voće prerađuje, štampaju se barkodovi za ambalažu za sortirano voće i bira se lokacija na koju se upućuje: kamion (uz štampu paking liste) ili u komoru. Voće iz komora može da se direktno uputi iz komora na kamion uz generisanje otpremnice. Softver prati i stanje ambalaže, na osnovu unetog podatka o ambalaži preračunava neto težinu voća. Na raspolaganju su izveštaji koji daju podatke o berbi, prodaji, kalibraciji, stanju na lageru, itd.

 
Vodovod Pećinci - softver za vodovod
ponedeljak, 08 decembar 2014 07:45

U toku je implementacija poslovnog softvera u javnom preduzeću "Vodovod" iz Pećinaca. Naš informacioni sistem "Alfasoft Biznis" integrisaće sve delove ovog preduzeća u jednu celinu. Implementiran je modul za analitiku potrošača, a u pripremi su moduli za računovodstvo, magacinsko poslovanje, tehnički sektor, opšti sektor, itd.

 
To-ma Palete Plus - implementacija AlfaSoftBiznis programa
ponedeljak, 08 decembar 2014 07:15

U toku ove godine izvršili smo implementaciju firme Toma Palete iz Zemuna sa proizvodnim pogonom u Irigu. Pratimo rad veleprodaje i proizvodnje paleta i briketa. U toku su finalna podešavanja i dorada sistema u delu trgovine (otkup, uvoz, izvoz).

 
Trgocentar 94 - Savremeno knjigovodstvo
sreda, 19 mart 2014 08:14

Program Savremeno knjigovodstvo instaliran je i pušten u rad u preduzeću Trgocentar 94 iz Rume. Kompanija se specijalizovala za trgovinu hemijskom robom, uslugama organizacije transporta, uslugama uvoza specifične hemijske robe, kao i industrijske opreme gde je i postala prepoznatljiva na tržištu. Nakon početne obuke, korisnici su za kratko vreme počeli uspešno da koriste funkcije softverskog rešenja.

 
Najkorisniji igrač za 2013. godinu
petak, 10 januar 2014 13:15

U okviru sprovedene ankete među zaposlenima izabrani su najkorisniji igrači kompanije Alfasoft za 2013. godinu.

1.nagrada Stevica Jankovski

2.nagrada Suzana Jovičić

3.nagrada Danilo Bokić

 
Microsoft ukida podršku za Windows XP
sreda, 26 mart 2014 11:15

Kompanija Microsoft 8. aprila 2014. ukida tehničku podršku za operativni sistem Windows XP, tako da automatske ispravke koje štite vaš računar više neće biti dostupne. Ako nastavite da koristite Windows XP nakon prestanka podrške, računar će i dalje raditi, ali može postati manje otporan na bezbednosne rizike i viruse. Ukoliko Vaš računar podržava novi operativni sistem, u Alfasoft-u možete kupiti licencu, a naši stručnjaci mogu instalirati i prilagoditi novi sistem Vašim potrebama.

Link ka vesti

 
Objedinjena naplata poreza i doprinosa
subota, 15 februar 2014 20:14

Izmenama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji od 01. januara 2014. godine primenjuje se novi sistem objedinjene naplate, odnosno poreskim obveznicima omogućeno je plaćanje poreza i doprinosa po odbitku (porez i doprinosi na zarade, ugovorene naknade, porez na dividendu i sl.) u ukupnom iznosu na jedan račun.

Program Alfasofta za obračun zarada, kao i modul za obračun zarada integrisanog informacionog sistema Alfasoft Biznis obogaćen je novim funkcionalnostima, koje u potpunosti podržavaju rad po novom sistemu. Jednostavnim unosom podataka o poreskoj prijavi, uz podatke iz obračuna program generiše XML fajl koji se Poreskoj upravi šalje u elektronskom formatu, bez potrebe odlaska u filijalu.

 
Alfasoft Biznis sa modulom za analitiku kooperanata u Kaurin Komercu
sreda, 08 januar 2014 22:12

Uspešno je završena implementacija programskog rešenja za integrisano poslovanje u preduzeču Kaurin Commerce LTD u Obrovcu. Preduzeće se bavi trgovinom repromaterijala za poljoprivredu, žitarica, komponenata za stočnu hranu kao i kooperacijom  sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima kroz ugovaranje poljoprivredne proizvodnje. Poseban akcenat pri implementaciji informacionog sistema bio je na modulu za kooperaciju, pri čemu su ostvareni značajni rezultati u pojednostavljenju poslovanja, povezivanju udaljenih otkupnih mesta i praćenju dokumentacije.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 9