• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Alfasoft Zadruge u Đukić agrar-u
utorak, 07 februar 2012 13:28

Softverski proizvod Alfasoft Zadruge uspešno je uveden u upotrebu u kompaniji "Đukić agrar DOO" nadomak Mačvanske Mitrovice. Između ostalog, na dve radne stanice postavljeni su moduli za zaduženje kooperanata,otkup žitarica sa automatskim očitavanjem vrednosti dobijenih merenjem kolskom vagom...

 
Sistem za upravljanje dokumentacijom u JP "Vodovod" Ruma
utorak, 07 februar 2012 13:15

Uspešno je završena implementacija sistema za upravljanje dokumentacijom u JP "Vodovod" Ruma. Sistem je zasnovan na Microsoft Sharepoint Foundation 2010 čije su osnovne karakteristike pouzdanost u radu i bezbednost podataka. Jasno su definisana prava pristupa sistemu.

 
Najkorisniji igrač
petak, 30 decembar 2011 00:00

U okviru sprovedene ankete među zaposlenima izabrani su najkorisniji igrači kompanije Alfasoft za 2011. godinu.

1.nagrada Danilo Bokić

2-3.nagrada Stevica Jankovski i Ivica Zrnić

 
Informacioni sistem laboratorije
utorak, 18 oktobar 2011 14:13

18. oktobra 2011. godine pušten je u rad novi informacioni sistem u laboratoriji rumskog Doma zdravlja. Softver je u potpunosti usaglašen i povezan sa elektronskim kartonom. Omogućen je direktan uvoz laboratorisjkih rezultata iz digitalnih uredjaja za analizu. Operateri na osnovu uputa izdaju pacijentima dnevni broj na nalepnicama koje se štampaju pomoću termalnog printera Zebra GK420t što omogućava ubrzan prijem pacijenata i značajno smanjuje redove čekanja. Nakon uvoza i obrade laboratorijskih rezultata, isti se štampaju i izdaju pacijentima. Jedna od najbitnijih funkcionalnosti programa je što lekar ima uvid u verifikovane laboratorijske rezultate u elektronskom obliku.

 
AlfaSoft - partner firme Panda Security
utorak, 08 novembar 2011 10:13

AlfaSoft je partner poznate firme Panda Security iz Velike Britanije (http://www.pandasecurity.com/). Panda Security je lider u oblasti antivirusne zaštite za kategorije kućnih korisnika. Panda Antivirus Pro 2011 serija proizvoda kompanije Panda Security specijalizovane za ‘Cloud’ obilike zaštite – je nagrađena najvišom i najprestižnijom ocenom za kvalitet i nivo detekcije Antivirus Programa. Alfasoft će organizovati prezentacije proizvoda za poslovne korisnike.

Opširnije...
 
Automatizacija popisa osnovnih sredstava
utorak, 08 novembar 2011 13:06

Popis osnovnih sredstava može da bude dugotrajan proces, pogotovo ako firma ima veliki broj osnovnih sredstava ili ako su ona dislocirana. Automatizacija popisa osnovnih sredstava podrazumeva da se sva osnovna sredstva, ili bilo koji drugi inventar, obeleže kvalitetnim industrijskim barkod ili RFID oznakama, uz opciono označavanje objekata, prostorija, lokacija... Oznake su u zavisnosti od potreba otporne na mehaničke, termičke, hemijske i razne druge uticaje, a označavanje je jednoznačno, uz eliminaciju grešaka. Na samim oznakama dovoljno je da bude odštampan bar kod, koji može da predstavlja šifru osnovnog sredstva, ili inventarski broj. Pored bar koda, mogu da se odštampaju i naziv, šifra, logo i slično...

AlfaSoft je razvio aplikaciju za popis osnovnih sredstava upotrebom prenosnih računara – PDA, koja funkcioniše usklađeno sa AlfaSoft poslovnim softverskim rešenjima. Podaci o osnovnim sredstvima se uvoze u prenosni računar ili konekcijom preko interneta (ili lokalne mreže) preko web servisa ili učitavanjem tekstualne datoteke sa šifarnikom osnovnih sredstava. I rezultati popisa se prenose na jedan od 2 načina: preko interneta ili putem prenosa tekstualne datoteke.

 
Implementacija softvera u apotekama
ponedeljak, 10 oktobar 2011 15:01

U toku septembra i oktobra ove godine uspešno je implementiran softver u apotekama u Hrtkovcima, Putincima i Platičevu. Alfa Apoteka omogućava prepoznavanje svih izdatih recepata i dobijanje svih podataka o osiguraniku, lekaru i leku jer je ostvarena veza sa elektronskim kartonom - AlfaSoft softverom koji koristi lekar. Pored efikasnog i funkcionalnog izdavanja lekova, proces fakturisanja recepata Republičkom fondu zа zdrаvstveno osigurаnje je ubrzan jer se podaci o receptima prenose iz seoskih apoteka u elektronskom formatu.

 
AlfaSoft - Dell registrovani partner
ponedeljak, 12 septembar 2011 08:15

Dana 12.09.2011. godine Alfasoft je stekao status registrovanog partnera renomirane kompanije Dell u kategoriji proizvoda za široku potrošnju i mala preduzeća. Status registrovanog partnera je dodeljen u okviru EMEA DirectPartner programa u 2011. godini.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 9