• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Crveni krst
ponedeljak, 08 februar 2016 13:26

Za Crveni krst Ruma, razvili smo softver za evidenciju korisnika kuhinje Crvenog krsta i evidenciju obroka. Sastoji se iz dve komponente: mobilna komponenta za rad na terenu i fiksna komponenta za rad u centrali.

Savršeno rešenje za lakšu, bržu, efikasnu i pouzdanu raspodelu hrane po distributivnim mestima. Aplikacija pruža uvid u stanje i kontrolu rada u realnom vremenu. Sprečava zloupotrebu preuzimanja obroka na različitim distributivnim mestima. Brz pregled korisnika kao i preuzetih obroka u toku dana na distributivnom mestu. Na osnovu prikupljenih podataka, moguće je na dnevnom ili proizvoljno odabranom vremenskom periodu, prikazati podatke u vidu izveštaja.

 
Promeks
ponedeljak, 08 februar 2016 13:21

Preduzeće PROMEKS d.o.o. je osnovano u Šapcu, čija se osnovna delatnost bazirala na preradi (prženju/pečenju), pakovanju i prodaji kafe, bundevskog semena, suncokreta i kikirikija. Vremenom, poštujući aktuelne zahteve tržišta, dinamično se razvija kroz proširenje asortimana kao i same delatnosti, pa se pored prerade poluproizvoda uvodi i proizvodnja sopstvenih proizvoda. Prethodno iskustvo u radu sa proizvodnim firmama iz ove branše naš tim je iskoristio za prilagođavanje integrisanog informacionog sistema Alfasoft biznis za specifične potrebe klijenta. Naš program detaljno prati preradu, proizvodnju preko radnih naloga, pakovanje i prodaju proizvoda kroz maloprodaju i veleprodaju, kao i unapređeno magacinsko poslovanje. AlfaSoft biznis nudi preglede prijema, prometa, lager liste, kartice artikala i drugih prilagođenih izveštaja.

 
Frueko
ponedeljak, 08 februar 2016 13:18

Preduzeće Frueko se nalazi u opštini Šid, mesto Kukujevci. Pretežna delatnost preduzeća je gajenje jabučastog i koštičavog voća. Za firmu Frueko smo implementirali računovodstveni softver koji maksimalno automatizovano knjiži poslovne promene u sistemu.

 
Dinamika DOO
utorak, 07 jul 2015 08:45

Dinamika iz Novog Sada sa svojim poljoprivrednim dobrom Kamendin u Sirigu je preduzeće koje se bavi poljoprivrednom proizvodnjom. Za ovo firmu smo radili  progam za svodjenje na SRPS žitarica. Program je direktno povezan na kolsku vagu što znači da se izmerene težine direktno preuzimaju sa vage i unose u program. Sa ovom vrstom posla imamo dosta iskustva jer program za prijem i otkup žitarica i kolskom vagom radi na preko 20 mesta, specifičnost za ovaj posao jeste ta što se kod merenja automatski preuzimaju slike sa 4 IP kamere. Kako to izgleda možete videti na slici ispod.

 
Mamfis Beograd
petak, 15 maj 2015 13:45

Softver za praćenje proizvodnje u grafičkom preduzeću Mamfis iz Borče je novi softverski proizvod razvijen u Alfasoft-u. Obuhvata dve glavne komponente – administrativnu aplikaciju za desktop računar preko koje se vrši prijem sirovina, lansiranje radnih naloga, otpremnica i generisanje izveštaja kao i aplikaciju za radnike u proizvodnji koja automatski preuzima podatke sa elektronske vage i štampa jedinstvenu nalepnicu sa barkodom za gotov proizvod. Otprema gotovog proizvoda olakšana je upotrebom barkod skenera proizvođača Unitech.

 
Elit Lux Ruma
petak, 26 jun 2015 08:45

Elit Lux Ruma je preduzeće koje se pretežno bavi uzgojom i otkupom stoke, klanjem, preradom i distribucijom mesa i mesnih prerađevina. Prethodno iskustvo u radu sa proizvodnim firmama iz ove branše naš tim je iskoristio za prilagođavanje integrisanog informacionog sistema Alfasoft biznis za specifične potrebe klijenta. Krajnji cilj projekta je objedinjeno upravljanje svim segmentima poslovanja, od ulaza do distibucije sa detaljnim praćenjem proizvodnje preko radnog naloga.

 
Mara doo Sombor
ponedeljak, 01 jun 2015 13:45

Magacinsko poslovanje u preduzeću za proizvodnju smrnzutih testa Mara iz Sombora unapređeno je namenskim informacionim sistemom Alfasoft WMS. Administrativna komponenta sistema preuzima sve potrebne šifarnike i dokumenta iz ranije implementiranog ERP rešenja. Preuzeti podaci su osnova za rad sa PDA računarom. Pomoću njega se vrši štampa etiketa sa jedinstvenim barkodom na odabrani štampač nalepnica. Pripremljene kutije sa proizvodima nakon lepljenja etikete se smeštaju na stanje očitavanjem barkoda sa nalepnice. Radnik u magacinu koji vrši otpremu kupcima preuzima prethodno pripremljene otpremnice po definisanim linijama razvoza i skenira potrebne količine proizvoda. Otpremljene količine se ažuriraju u ERP sistemu. Alfasoft WMS nudi preglede prijema, prometa, lager liste, kartice artikala i drugih posebno prilagođenih izveštaja.

 
LP-Gas Beograd - aplikacija za rad na terenu
utorak, 28 april 2015 11:45

Programsko rešenje za očitavanje stanja merača razvijeno je na Android platformi i instalirano na tablet računare. Program preuzima spisak potrošača sa prethodnim stanjem  nudi velik izbor filtera po kojima radnik može da prilagodi redolsed očitavanja. Unosi se novo stanje merača i nakon završenog očitavanja podaci se vraćaju u centralni informacioni sistem kao osnova za obračun utroška gasa. Niska cena tablet računara, dostupnost  i jednostavnost upotrebe u kombinaciji sa našom aplikacijom čine odličnu podršku distributerima.

Poslednje ažurirano petak, 17 jul 2015 13:22
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 2 od 9